Karjalainen ruletti

Ruletin martingaalit ovat oiva keino kasvattaa pienestä omaisuudesta suuri. Jo muutama kierros maksaa takaisin aina aloituspanoksen ja pelisession aikana on helppo voittaa tuima summa tuohta, eli rahaa, jonka voit käyttää monin tavoin. Toisessa artikkelissa perehdymme syvällisesti martingaali strategioiden vahvoihin puoliin, heikkouksiin ja niihin syihin, miksi martingaalistrategiaa tulee ehdottomasti välttää, ellei halua tietoisesti pelata valtavalla riskillä. Jotkut pelaajat suhtautuvat rahapeleihin uhkapelin tavoin, kun taas toisille kyse on enemmän viihteestä ja pienemmistä riskeistä. Kaikille kuitenkaan martingaalit eivät riitä, siksi täytyy alkaa pelaamaan kovaa karjalaista rulettia! Sinun on parasta aloittaa nyt tähän peliin tutustuminen. Siksi kerromme myös sen, millainen karjalainen ruletti on paras pelaajan kannalta. Lue eteenpäin, ole hyvä ja pian tiedät miten tienata ja mitä tulee välttää. Sinäkin voit olla karjalaisen ruletin asiantuntija, ainoa mitä se edellyttää on aikaa ja pelikokemusta, joten aloita täältä.

Karjalainen ruletti vaatii pelaajaltaan aivan erilaista omistautumista kuin on totuttu tavallisessa pelissä

Millaisesta uhkapelistä on kyse kun on puhe karjalaisesta ruletista. Karjalaisen ruletin säännöt ovat hieman erilaiset kuin mihin olemme tottuneet. Karjalaisen ruletin säännöt näet sanelevat, että pelin alkaessa pitää siemaista pieni annos viinaa ja asettaa peliin sopiva panos. Kun ruletin pelikierros päättyy, silloin on aika kerätä voitot ja ottaa toinen pienen ryypyn. Pelikierroksen voittaja on se, joka on vielä rulettipöydän päälle, eikä alla. Voittaja saa viedä naisen, jos kykenee, huolimatta siitä onko nainen varattu vai ei. Peli on tietysti raskas, mutta Karjalassa elämä on kovaa ja niin ovat myös pelin panokset kovia. Näin ollen olemme kuulleet ruletin pelaajista, jotka on pysäyttänyt maksakirroosi tai ampumavälikohtaus. Peli kuitenkin jatkuu niin kauan kuin mahdollista.

Karjalainen ruletti on samantapainen kuin eurooppalainen ruletti ja siihen kuuluu myös La Partage-sääntö, jonka avulla tasavedoista voi saada yhden hävityn kierroksen hyvityksenä. Näin talon etu pysyy karjalaisessa ruletissa edullisena ja suurin riski on itse asiassa pelin ulkopuolella, sillä pelaajat voivat ottaa yhteen milloin tahansa ja jälki on sen mukaista. Karjalainen ruletti ei sovellu lapsille ja sitä usein pelaavat vain aikuiset miehet muutaman viinapaukun jälkeen. Monet kuuluisat rock-yhtyeiden laulajat ovat myös tunnetusti pelanneet elämänsä aikana karjalaista rulettia ja kansan suussa elää tarinoita hurjista pelikerroista.

Miten kirjallisuus ja Karjalainen ruletti liittyvät toisiinsa

Karjalainen ruletti on kevyeen pelailuun soveltuva ajanviete, jossa ei tarvitse ajatella mitään. Riittää, että hajauttaa pelimerkit kaikille pyörän sektoreille Laboucheren menetelmän mukaan, joka noudattaa Fibonaccin numerojonoa. Karjalaisen ruletin voittaminen on aivan yksinkertaista kun ymmärtää tämän. Monet tätä peliä pelanneet suomalaiset iltapäivälehtien julkkikset ovat kirjoittaneet omia oppaitaan pelin voittamiseen, mutta niiden sisältö harvoin pitää sisällään mitään muuta kuin hajanaisia humalaisen mielen päähänpinttymiä, jotka toistelevat itseään ilman alkua tai loppua. Siksi paras strategia karjalaisen ruletin voittamiseen tulee siitä, että pelaaja käyttää martingaalistrategiaa, jossa puhumme seuraavassa artikkelissa ja hajauttaa pelimerkit rulettipöytään Oscar Wilden neuvojen mukaisesti. Jos et jaksa keskittyä kolikkopelien vaikeaselkoiseen seuraamiseen, voit aina pelata pari kierrosta karjalaista rulettia, jossa ei tarvitse ajatella lainkaan. Sen jälkeen olet aika pro pelaaja.

Ole hyvä ja lue itseäsi varten artikkeli martingaali strategiasta ja voita rahaa kelpo summa: